понедељак, 20. април 2020.

piramidalna numerologija po joci

❤️



piramidalna numerologija


                     

бројева на дну пирамиде

Број у доњој линији пирамиде назива се основним бројем и може открити вибрације и енергетске потенцијале израчунатог имена. Проверите испод шта значи сваки од бројева.
  • 1 : Идентификује усамљене, независне и признате људе;
  • 2 : Жртве околности, ласкави;
  • 3 : Потреба за тишином. Друштвени, неодлучни, траже добитак и задовољство.
  • 4 : Потребан му је такт да би се могао носити, обично изводи напоран и понављајући посао, борбена особа;
  • 5 : Честа промена, повезана са путовањима, немирна и осцилирајућа;
  • 6 : Везан за породицу, љубав, брак, све до земље, одговоран, одан;
  • 7 : критички, врло аналитичан, марљив, фокусиран на научне задатке, скептичан;
  • 8 : Повезани за посао, новац, сајам, обично odgadaju ствари
9 : Врста, религиозна, воли много новца, материјалност
Значења секвенце негативних бројева
Негативни низови су нумеричка понављања која су идентифицирана дуж обрнуте пирамиде. Име може имати једну или више стрингова тог типа, баш као што не може имати нити жице.
Идеално име има пирамида која нема редослед.
Стога је занимљиво направити вашу личну пирамиду, многи негативни догађаји који се догађају у вашем животу могу се лако објаснити кроз њу.
Откријмо сада шта сваки од низова може представљати:
  • 111 : Овај низ говори о недостатку иницијативе, смештаја, потешкоћа у побољшању животног тока. Људи којима недостаје храбрости да ризикују нове ствари и зато морају да трпе дуге периоде парализе. Можете бити неактивни и незапослени дуже време. Такође указује на здравствене проблеме повезане са циркулацијом крви, као што су анеуризме, емболије, мождани удари и инфаркт.
  • 222 : Овај низ је повезан са неодлучношћу и стидљивошћу. Особа се обично лако отреса, угрожава своју самопоуздање, постаје несигурна и неспособна. Они их углавном користе и презиру. Лако се одричу изазова и пројеката. Могу да развију болести која изазивају неку врсту зависности, зависности, хипохондрије.
  • 333 : То су људи који имају много потешкоћа у комуникацији, односно не могу се изразити, постају погрешно схваћени, јер не могу објаснити и уверити друге у своје пројекте и осећања. Не могу се наметнути. Могу да пате од болести респираторног система.
  • 444 : Има великих тешкоћа у свом професионалном животу, јер се они нису у стању усредсредити на развој било које активности. Задаци постају тешки, тешки, напорни. Неорганизованост, хладноћа и равнодушност. Они често могу мењати посао и бити недовољно плаћени. Повезана је са болестима које погађају зглобове, укрућење артерија и реуматизам.
  • 555 : Живот обележен овим нумеричким низом препун је успона и падова. Особа никада није задовољна и зато узрокује многе промене у свом животу. Представља селидбу, посао, партнера итд. Она пролази кроз нестабилност у емотивном животу, али и у финансијском животу. Обично пате од површних болести, које могу постати деструктивни проблеми.
  • 666 : Негативни утицај ове секвенце потиче погрешно схваћена бића која се лако емоционално уздрмају. Често доживљавају разочарања пријатељима, породицом и романтичним везама. Много тешкоћа у афективном животу. Могу да пате од срчаних проблема.
  • 777 : Себична и нетолерантна личност. Њихови страхови воде до великих криза самопоуздања, али они увек остају арогантни и зато се на крају дистанцирају од људи. Обично има усамљен живот, јер не зна како да живи са другима. Пате од нервних болести.
  • 888 : Низ 888 веома снажно утиче на емоције особе. Обично пати од недостатка контроле, што ствара велику нестабилност у његовом животу. Финансијски, његов живот је трагање, пролазак кроз веома добра времена и прилично лоша. Она се постаје врло повучена и због тога се удаљава од друштвеног живота. Пролази кроз озбиљне проблеме са болестима који трају дуго или живи са људима који имају такву болест.
  • 999 : Овај низ означава велике губитке у финансијском животу. Особа обично пролази кроз многа суђења током живота, углавном везана за новац. Може проживјети дуге периоде биједе и постати неактиван.
Тумачење пирамиде у пракси
У примјеру који смо споменули, током изградње пирамиде могли смо посматрати резултате добијене по имену АНА СИЛВА . У примјеру који смо споменули, током изградње пирамиде могли смо посматрати резултате добијене по имену АНА СИЛВА .
Број 6 је основа добијена из обрнуте пирамиде тог имена. Такође бисмо могли да идентификујемо да пирамида за ово име има низ од 444 броја .
                                                               a    n    a     s    i   l     v   a  
1 5 1 3 1 3 6 1
6 6 
4 4 4 9 7
3 1 8 8 4 7
4 9 7 3 2
4 7 1 5
2 8 6
1 5
6
Стога можемо рећи да је, према представљеним интерпретацијама, Ана Силва име које представља везу са породицом, љубављу, ојачаним афективним везама, особом која тежи ка брачној обавези.
У међувремену, негативна секвенца 444 представља да ћете имати тежак професионални живот, трпећи због неорганизованости и тешкоћа у извршавању задатака.

Број 6 је основа добијена из обрнуте пирамиде тог имена. Такође бисмо могли да идентификујемо да пирамида за ово име има низ од 444 броја .



Серија од три или више поновљених бројева односи се на:
111 - са независношћу и иницијативом, чини појединца ограниченом и без храбрости, изазивајући дуготрајно парализу, што може изазвати болести повезане са циркулацијом као што су: мождани удар, мождани удар, емболија и анеуризма.
222 - са самопоуздањем, чинећи особу плахом и неодлучном, чинећи им вратаром за све и свакога. Особу може учинити хипохондријом и подложном зависним болестима.
333 - са комуникацијом, што изазива неразумевање других од других, недостатак дијалога, потешкоће у наметању себе, што може изазвати респираторне болести.
444 - уз рад и организацију, што отежава било какву реализацију, активности су напорне и без надокнаде, узрокујући хладноћу и равнодушност, што може узроковати болести зглобова, реуматизам и учвршћивање артерија.
555 - са финансијском и емоционалном нестабилношћу која изазива нежељене промене у кући, професији и друштвеном окружењу и, евентуално, површне, али деструктивне болести.
666 - са наклоностима и било којим осећајем повезаним са срцем, доносећи разочарања код пријатеља, партнера, рођака и супружника, чак узрокујући срчане болести.
777 - неодлучношћу, нетолеранцијом, приближавањем другима и особи, изазивањем осећаја усамљености и нервних болести.
888 - са финансијским и социјалним тешкоћама, доносећи терет дуготрајне тешке болести на особу или на некога ко је зависан од њега.
999. - у вези са финансијама, узрокујући велике губитке новца, који могу донијети велика суђења свих врста.

Нема коментара:

Постави коментар

  ************Које врсте нумерологије постоје?********* Укратко и уопштено говорећи, нумерологија је грана езотеризма која је одговорна за...