четвртак, 23. новембар 2023.

 *****Како сазнати колико ће деце имати пар**

Ако треба да сазнате колико ће деце имати пар, прибегавају посебном прорачуну за два родитеља. Према налогу, у обрачуну се користе датуми рођења и момка и девојке.
*Да бисте извршили прорачун, потребно је да следите алгоритам:
Запишите датуме рођења оба родитеља одвојено;
Додајте све бројеве два датума рођења. Збројte док не добијете једноцифрену цифру;
Погледајте табелу бројева за опис резултујућег знака.
****Дешифровање бројева колико ће деце бити
Број 1
Према нумерологији, овај знак се повезује са значајним успехом, али и са усамљеношћу. Указује на појаву троје или више деце. Девојка може имати много деце и бити поштована у друштву.
постоји велика вероватноћа да ћете имати децу од једног мушкарца;
потребна је повећана пажња према свом здрављу.
Међутим, треба обратити пажњу на своје здравље. И физички и психички. Овај печат упозорава на могуће побачаје ако не поштујете препоруке медицинских установа.
Број 2
Знак указује да ће породица имати једно или двоје деце. Власник овог симбола троши много времена на самоспознају и напредовање у каријери.
трудноћа без проблема;
мали број али вољене деце.
Без обзира на положај, трудноћа тече лако, без препрека и потешкоћа. Судбина је припремила да има дуго очекивану децу.
Број 3
Означава појаву деце на захтев девојke. Дешава се да наиђе на момке са неким проблемима по мушкој линији. У неким случајевима постоје мање потешкоће са радом или оплодњом.
особа је отворена за претрагу због лоше компатибилности;
Девојка прави сопствени избор о изгледу потомства.
Партнери ће постићи жељено дете ако покажу пажњу једно према другом. Мушкарац ће се бринути и помоћи својој девојци.
Број 4
Власници овог знака су обдарени посебном енергијом. Често њихова трудноћа доноси две или три бебе одједном. Истовремено, процес гестације и порођаја тече без проблема и слободно.
лака трудноћа;
велика вероватноћа близанаца или тројки.
Девојчица може да роди близанце, дечака и девојчицу. Такође се дешава да се деца појављују после дужег временског периода једно од другог.
Број 5
Извештаји да ће девојka имати много беба. Њихов број ће бити до пет особа. Често се деца рађају од различитих момака. Можда има близанце или тројке.
добра жена која има много деце;
Дешава се да су очеви деце другачији.
Што се тиче здравља, све је у реду. Сва деца се рађају јака. Не очекују се компликације током трудноће.
Број 6
Знак говори о изгледу неколико деце. Обично је ово троје или четворо деце. И то неколико година, све до касних фаза трудноће.
несметана трудноћа и порођај;
Свако дете је од другог оца.
Често девојка са овим бројем има значајан број мушкараца од којих може да се породи. Ако преузмете одговорност за своје емоционално благостање, жена може имати велики број здраве деце.
Број 7
Људи са овим знаком најчешће планирају да допуне своју породицу у каснијем добу. Жена троши много времена на саморазвој и повећање свог материјалног богатства.
добро здравље;
постану мајке касније у животу.
Број деце која таква девојka има није велики. Већину свог живота више воле да раде ствари сами. Здравље такве девојке је одлично, тако да порођај пролази без компликација.
Број 8
Симбол 8 има значење бесконачности и додавања породици. Али ово сугерише да ће се родити једна или две бебе. Биће жељена и вољена деца.
лака трудноћа;
дете ће бити дуго очекивано.
Ако не планирате децу, можда ћете остати без потомства. Када мушкарац и жена удруже снаге, добиће могућност новог детета. Порођај и трудноћа теку лако и без проблема.
Број 9
Значи да ће пар имати двоје деце, дечака и девојчицу. Постоји могућност близанаца. Међутим, да би се бебе родиле, морате покушати. Само комбиновањем напора момка и девојке биће могуће имати потомство:
људи постају дивни родитељи;
оба партнера се морају потрудити.
Често партнери прибегавају вештачкој оплодњи. У овом случају, здравље деце зависи од емоционалног здравља њихове мајке. Такође је важно придржавати се исправне дневне рутине и исхране.

Нема коментара:

Постави коментар

  ************Које врсте нумерологије постоје?********* Укратко и уопштено говорећи, нумерологија је грана езотеризма која је одговорна за...